Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 lei
Coşul tău este gol!

Clientii nostri

Clientii nostri

Pe durata a 7 ani de experienta de cand echipa de instalri si interventii a ridicat stacheta tot mai sus ajungand in urma cu 3 ani la calificativ EXCELENT in sondajele clientilor nostri efectutate la fiecare sfarsit de an, am stabilit contracte cu diversi clienti si colaboratori din cele mai diversificate domenii. Clienti care au apelat la noi pentru efectuarea unui montaj de fosa septica, sau au solicitat sa le efectuam un montaj de statie epurare si tratare a apelor, precum si clienti care ne-au subcontractat in vederea obtineri celor mai performante lucrari cand a venit vorba de o instalare fosa septica sau cand clientii acestora le-a solicitat la randul lor in pachetul de servicii oferite si instalarea unei statii de epurare.

Printre acesti clienti ne mandrim azi sa prezentam doar o parte dintre cei care au avut incredere in noi si increderea lor a transmis-o mai departe cu fiecare recomandare:

                        

                      

Si multi altii pe care ii rugam sa ne ierte daca nu i-am mentionat aici. Precum si primariile si organizatiile alaturi de care am reusit multe proiecte deosebite de-a lungul anilor.

Puteti vedea si poze cu lucrarile de referinta accesand pagina noastra de Facebook unde postam periodic poze si descrieri de la montajul unei fose septice pana la montajul unei statii de epurare complete

 

Nu sunt produse în această categorie.
feco.ro - Fose Septice | Statii de Epurare © 2021 | Realizat de unWeb.ro