Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 lei
Coşul tău este gol!

feco.ro este primul Magazin Online cu Sisteme de Epurare complete ce ofera clientilor sai pe langa Fose Septice cu diferite principii de functionare si metode de productie ( fose septice tip IMHOFF, fose septice tricamerale, bazine ecologice orizontale) si sisteme de epurare complexe precum cele din categoria Statii de Epurare, in care putem gasi ministatii de epurare pentru utilizatori casnici incepand cu volume de 2000 litri precum si statii de epurare mari cu volume de peste 10.000 litri ce pot deservii atat utilizatori casnici mari cat si Pensiuni, Camine, Sali de sport, Spitale, Scoli, Hale s.a.m.d. 

Contact Rapid :

Contact

Tel: 0753 384 449

E-mail: comercial@feco.ro

Livrare comandă

In urma selectarii unui produs din magazinul nostru beneficiati de LIVRARE GRATUITA pentru oricare dintre acestea oriunde in Romania. Biroul nostru de logistica va gasi ceea mai optima varianta de a va trimite produsul catre dumneavoastra in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii acestuia. Indiferent ca ati optat pentru plata la livrare sau ati platit in avans produsele dorite acestea vor fii expediate in momentul confirmarii comenzii cu unul dintre colaboratorii nostrii sau cu mijloacele proprii de distributie. 

Reteaua noastra de logistica pe langa mijloace proprii de distributie are la dispozitie si contracte de colaborare cu cele mai mari firme de Curierat Rapid din Romania. Astfel ca in functie de locatia dumneavoastra vom alege firme precum Cargus, Urgent Curier sau Fan Curier in functie de cel mai apropiat centru de distributie fata de dumneavoastra pentru a putea onora comanda in cel mai scurt timp posibil.

INFO: 

In atentia tuturor clientilor care fac comenzi online, in momentul receptiei produselor verificati daca produsul este insotit de factura fiscala. Datorita faptului ca o comanda online este procesata la biroul comercial apoi documentele sunt transmise electronic catre depozit unde sunt listate si anexate produselor pregatite spre a fii preluate de curier, exista situatii in care factura paote sa lipseasca la receptie datorita posibilitatii de detasare de la colet in timpul manipularii sau unor erori umane cauzate de incercarea de urgentare a expeditiilor pentru ca acestea sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp. In astfel de cazuri factura ajunge ulterior cu o expeditie alocata strict documentelor sau se transmite electronic daca avem o adresa de mail pentru contact. Va multumim pentru intelegere ! 

Timpii de livrare diferă în funcție de adresa de livrare și de perioada din an în care este plasată comanda. În perioada aprilie - septembrie, timpul de livrare poate crește semnificativ până la 30 zile lucrătoare datorită numărului mare de comenzi, la fel și în perioada sărbătorilor. 

feco.ro - Fose Septice | Statii de Epurare © 2021 | Realizat de unWeb.ro