Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 lei
Coşul tău este gol!

feco.ro este primul Magazin Online cu Sisteme de Epurare complete ce ofera clientilor sai pe langa Fose Septice cu diferite principii de functionare si metode de productie ( fose septice tip IMHOFF, fose septice tricamerale, bazine ecologice orizontale) si sisteme de epurare complexe precum cele din categoria Statii de Epurare, in care putem gasi ministatii de epurare pentru utilizatori casnici incepand cu volume de 2000 litri precum si statii de epurare mari cu volume de peste 10.000 litri ce pot deservii atat utilizatori casnici mari cat si Pensiuni, Camine, Sali de sport, Spitale, Scoli, Hale s.a.m.d. 

Contact Rapid :

Contact

Tel: 0753 384 449

E-mail: comercial@feco.ro

Servicii

Beneficiind de o experienta de peste 10 ani in domeniul instalarii si punerii in functiune a sistemelor de epurare, am creat un departament special alocat detaliilor tehnice care are ca principal obiectiv solutionarea tehnica a oricarei probleme cu privire la sistemele de epurare utilizate de catre clientii nostri. Astfel ca punem la dispozitie o serie de servicii dupa cum urmeaza:

 

1. Servicii de montaj 

Serviciile de montaj al unei fose septice sau al unei statii de epurare sunt servicii ce presupun deplasarea unei echipe tehnice insotite sau nu, dupa caz de utilaje grele de excavare, la locatia in care urmeaza sa se instaleze un sistem de epurare. Acest serviciu este destinat in principal clientilor nostri, insa poate fii solicitat si de catre beneficiari ce au achizitionat o statie de epurare sau o fosa septica de la un alt producator sau furnizor, insa nu au posibilitatea de a efectua instalarea in regim propriu si furnizorul de la carea au achizitionat respectivul sistem de epurare nu are in oferta sa servicii de instalare sau costurile serviciilor solicitate de respectivul furnizor sunt mult prea mari datorita diverselor motive. 

Echipele noastre sunt echipe complete compuse din 4-5 tehnicieni fiecare cu un rol bine definit si experienta in domeniul instalarilor sistemelor de epurare, indiferent ca este vorba de o fosa septica sau o statie de epurare si care au la activ cel putin 50 de instalari sub supravegherea directa a unui inginer de santier inainte de a fii calificati si integrati in echipa tehnica care se va deplasa in vederea instalarii si punerii in functiune a unui sistem de epurare. In situatiile ce permit acest lucru echipa tehnica poate fii insotita de unul sau mai multe utilaje grele ce efectueaza lucrari de excavare si alte lucrari adiacente instalarii unui sistem de epurare. 

Serviciile de montaj vizeaza atat fose septice si statii de epurare mici precum si statii de epurare mari si retele complexe de canalizare si aductiune

Serviciul de montaj fosa septica si statie de epurare este un serviciu care are ca principal scop instalarea sistemului de epurare plecand de la zona indicata plentru amplasarea si efectuand toate lucrarile necesare racordarii sistemului de epurare la reteaua de canalizare a imobilului sau a imobilelor dupa caz.Acest serviciu nu presupune reamenajarea spatiilor verzi si decorative in cazul in care sistemul de epurare va fii montat intr-o zona ce necesita excavarea pe astfel de zone. La cerere se pot efectua si lucrari de reamenajare conta cost. 

Preturile pentru serviciile de montaj sunt calculate in functie de produs si dupa caz in functie de complexitate:

Prin experienta cumulata garantam efectuarea instalarii sistemelor de epurare in cel mai scurt timp avand in clipa de fata ca si exemplu de referinta la un montajul septica 6 utilizatori o durata medie de 6-8 ore de la momentul inceperii pana la predarea acestuia in conditii optime de functionare si utilizare.

2. Servicii de asistenta tehnica

Aceste servicii sunt destinate in principal clientilor nostri care au posibilitatea de a instala un sistem de epurare in regie proprie indiferent ca este vorba de o fosa septica sau o statie de epurare si indiferent de perioada in care acestea au fost achizitionate. Acest serviciu poate fii obtinut in mod GRATUIT prin apelarea unui operator www.feco.ro si solicitarea informatiilor tehnice pe toata durata etapelor desfasurate in montajul sistemului de epurare, sau poate fii solicitata o echipa tehnica care se va deplasa la locatia in care urmeaza sa se efectueze instalarea, pentru a coordona si supraveghea toate etapele necesare montajului unei fose septice sau al unei statii de epurare. Serviciul de asistenta tehnica la fata locului este un serviciu contra cost, iar valoarea serviciului se va calcula pentru fiecare client in parte in functie de locatia la care urmeaza sa se deplaseze echipa tehnica si de durata necesara alocarii unei echipe tehnice la respectiva lucrare.

3. Service si mentenanta statii de epurare

Pe langa serviciile mentionate mai sus www.feco.ro pune la dispozitie si servicii de mentenanta si service pentru statii de epurare indiferent de dimensiuni sau capacitate atat in ceea ce priveste sistemele achizitionate prin intermediul comapniei noastre care au iesit din garantie sau au fost instalate precar in regim propriu, dar si pentru statii mari de epurare care necesita aceste servicii. 

Pentru solicitari in regim de urgenta avem la dispozitie un numar de telefon NON STOP 0745 221 004 la care se poate solicita interventia sau constatarea pentru un sistem de epurare. Tarifele pentru astfel de servicii se vor stabili doar in urma unor constatari tehnice 

4.Servicii de interventie tehnica in situatii de urgenta

Acest serviciu este destinat tuturor utilizatorilor de sisteme de epurare comercializate de societatea noastra si nu numai. Acest serviciu este gratuit in cazul unor defectiuni ale functionale sau tehnice ale unor produse instalate xe catre societatea noastra sau o alta firma subcontractata de societatea noastra si cuprinde inlocuirea eleme telor constatate deficitare si/sau remedierea defectiunilor constatate. Acest serviciu nu include servicii de vidanjare sau inlocuirea unor produse ce nu au facut parte din instalarea initiala.

In cazul constatarii unei probleme de nefunctionare sau functionare inadecvata din motive independente lucrarilor in garantie (ex. zona inundata, defecte si avarii aduse de catre o terta parte produselor, sol cu capacitate diminuata de absorbtie, alte interventii cauzatoare de defecte etc.) sau in cazul unor produse iesite din garantie sau fara garantie de instalare se vor percepe urmatoarele taxe: 

deplasare 2 lei + TVA / km din punctul de plecare pana la adresa de interventie

cost operatori 50 lei +TVA / h lucrata (se factureaza minim 2 ore si minim 2 operatori)

adaos comercial 35% din valoarea rezultata

orice alt produs sau material necesar operatiunii se taxeaza la pretul de achizitie +5% 

Nu sunt produse în această categorie.
feco.ro - Fose Septice | Statii de Epurare © 2021 | Realizat de unWeb.ro