Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 lei
Coşul tău este gol!

feco.ro ofera acum pe langa produse tipice sistemelor de epurare precum: fose septice, statii de epurare sau bazine septice si produse necesare mentenantei acestora pentru o mai buna utilizare in timp. Aceste produse pot fii achizitionate odata cu produsele dorite sau suplimentar accesand grupa de accesorii si cautand produsul dorit. Din aceasta categorie fac parte bioactivatori de formare, enzime, substante active cu policloruri pentru statii de epurare precum si selectii de alge marine si bacterii cu prvenienta animala ce faciliteaza accelerarea descompunerii biologice din interierul unui sistem de epurare 

bioactivatori

Bichem 1003 FG

Bichem 1003 FG
Bichem 1003 FG Bichem 1003 FG
Cod produs: BiChem 1003 FG
Disponibilitate: Pre-Comanda
Preţ: 1.158,00 lei
Fără TVA: 965,00 lei
Dimensiuni: 30cm X 20cm X 20cm (L x l x Î)
Greutate: 1kg

BiChem 1003 FG     este un amestec de micro-organisme gata de folosit.  

Caracteristicile produsului

 

Ambalare

Pungi inchise ermetic si sigilate in cuti din PEHD

Greutate

1kg

 

Compozitie : micro-rganisme, tarate, nisip

Prezetare : pulbere

Culoare : brun luminos

Miros : fara parfum adaugat

pH : N/A

Proprietati : fluide

Solubilitate : insolubil


Metoda de producere

Tulpinile microbiene sunt produse in cadrul unui sistem de gestionare a calitatii certificat potrivit normelor ISO. Procesul de productie este controlat si testat cu grija pentru a garanta ca toate produsele sunt fabricate conform normelor de calitate cele mai stricte. Tulpinile sunt izolate plecand de la organisme naturale si nu sunt modificate genetic, nici transformate.          

Pastrare si manipulare

Pastrati intr-un loc uscat si rece ( 10 – 30°C ). Nu inhalati praful. Spalati mainile cu apa si sapun, dupa manipulare. Evitati contactul cu ochii.

ACEST PRODUS FACE PARTE DIN CATEGORIA SUBSTANTELOR CU CERINTE SPECIALE DE DEPOZITARE SI TRANSPORT, SI SE POATE DISTRIBUII DOAR IN URMA CONFIRMARII ACHIZITIEI !

Securitate

BiChem 1003 FG   contine un amestec de micro-organisme Bacillus si de micro-organisme vegetale care nu prezinta niciun risc. Toate tulpinile au fost identificate la nivel de specie prin secventierea ADNr 16 si conformitatea lor la nivel de biosecuritate 1, astfel definit de catre Institutul National al Sanatatii ( NIH ) care le-a confirmat.        

 

Beneficiile BiChem 1003 FG 

Tratamentul apelor reziduale industriale are implicatii particulare. Fluxul deseurilor se schimba constant in functie de productie si apele reziduale contin adesea substante chimice agresive care pot inhiba activitatea biologica, degradarea fiind dificila.

Tipul de micro-organisme al populatiei microbiene si capacitatea sa de a se adapta la varietatea apelor reziduale, este un parametru cheie care influenteaza de o maniera determinanta asupra eficacitatii procesului de tratament.

 

BiChem 1003 FG  : o solutie biologica cu spectru larg pentru ape reziduale complexe    

 

BiChem 1003 FG  , produsul pentru ape reziduale industriale, cel mai polivalent, este eficient pe flxul deseurilor foarte complexe. El contine diferite micro-organisme care actioneaza asupra unei vaste game de materii organice, prezente in dierse industrii. Multumita spectrului sau larg de activitate biologica, BiChem 1003 FG  ajuta statiile de epurare sa se conformeze reglementarilor in vigoare si sa fie stapanita exploatarea lor.

 

Avantaje:

 

1)  Scaderea costurilor de exploatare :

       -   limiteaza taxele de rejet asociate materiilor grase;

      -   reduce infractiunile de mediu;

2)  Cea mai buna eficacitate a statiilor de epurare :

       -   Amelioreaza valorile DCO in apele reziduale complexe.

 3)  Exploatare simplificata :

       -   amelioreaza stabilitatea statiei de epurare in prezenta apelor reziduale complexe.

 

BiChem 1003 FG  , ajuta statiile de epurare industriale sa administreze efluenti bruti complecsi, provenind din diverse sursre ( ape, substante toxice, DCO ridicat, nutrimenti). Adaugarea de BiChem 1003 FG  efluentului brut complex, ajuta la obtinerea unui efluent de bun calitate, mai putine perturbatii, mai buna stabilitate.

SCRIE OPINIA TA

Numele tău:


Opinia ta: INFO: Vă rugam sa folosiţi un limbaj adecvat. Comentariile sunt moderate de administrator.

Nota acordată: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Produse Recomandate

feco.ro - Fose Septice | Statii de Epurare © 2021 | Realizat de unWeb.ro